От х:

Днес в x:

Хасково почете Съединението с венци и цветя

С поднасяне на венци и цветя пред паметника на незайния воин на площад „Свобода” хасковската общественост почете 129-тата годишнина от Съединението на княжество България и Източна Румелия.

Слово за едно от най-великите събития в новата българска история изнесе председателят на ОбС Хасково Иван Иванов. На тържеството присъстваха представители на местната и държавната власт, политици, граждани.

Haskovo.net   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

  • 1
    //
    ///
    22 -4
    19:33, 6 сеп 2014
    Честит празник на всички!
  • 2
    Ja
    Jack Bauer
    17 -5
    20:17, 6 сеп 2014
    Честит празник на всички българи!!!
  • 3
    Oh
    Oh
    10 -1
    21:52, 6 сеп 2014
    Какъв празник бееее, днеска пак сумати къщи се наводниха...
  • 4
    Xa
    XACAH
    10 -13
    22:09, 6 сеп 2014
    horata se udavyat v gradovete ot navodnenie a ste tragnali da praznuvate koyto ne poznava bulgarisatana ste vi pomisli za svitzerland (6vetsia) kato har4ite tolkova pari za gluposti horata umirat ot glad B4K se moli nqkoy da dari pari za bedstvasti a ste tragnali da praznuvate kakvo praznuvate jertvite v Burgaz i Montana li trabva dase sramuvate a ne da praznuvate jalak narodste jalak
    • 43
      432
      19 -6
      00:47, 7 сеп 2014
      Това е български национален празник който трябва да се чества всяка година независимо от обстоятелствата ! Не правете опити да затривате обичаите и културата ни
    • Ja
      Jack Bauer
      8 -5
      09:53, 7 сеп 2014
      до хасан - абе боклук, поне сме народ и то народ с хилядолетна история, а не като тебе, отрепка някаква дето не знае турчин ли е, ****** ли е, извънземен ли е... скрий се някъде и не се показвай, утайка на човечеството.
  • 5
    Xa
    XACAH
    6 -10
    22:11, 6 сеп 2014
    horata se udavyat v gradovete ot navodnenie a ste... Виж коментара
    • 43
      432
      11 -5
      00:47, 7 сеп 2014
      Това е български национален празник който трябва да се чества всяка година независимо от обстоятелствата ! Не правете опити да затривате обичаите и културата ни
  • 6
    Xa
    XACAH
    6 -8
    22:12, 6 сеп 2014
    horata se udavyat v gradovete ot navodnenie a ste tragnali da praznuvate koyto ne poznava bulgarisatana ste vi pomisli za svitzerland (6vetsia) kato har4ite tolkova pari za gluposti horata umirat ot glad B4K se moli nqkoy da dari pari za bedstvasti a ste tragnali da praznuvate kakvo praznuvate jertvite v Burgaz i Montana li trabva dase sramuvate a ne da praznuvate jalak narodste jalak samo za ebane ste ne za drugo hubava rabota ama bulgarska (bayganyovska)
    • 43
      432
      7 -4
      00:47, 7 сеп 2014
      Това е български национален празник който трябва да се чества всяка година независимо от обстоятелствата ! Не правете опити да затривате обичаите и културата ни
  • 7
    Ст
    Стойке
    28 -5
    22:18, 6 сеп 2014
    Честит празник съграждани! На 3-ти март ни пратиха зам. Кмет и секретарка да ни поздравят и поднест венци на паметника, днес ни пращат някакъв общински съветник. Питам се, с какво е по- значима и важна ритуалната зала, та беше удостоена с вниманието на градоначалника ни, питам се и кои ще да са тия други по-важни и светли празници от Освобождението и Съединението, които ще провокират избранника ни да сведе глава, поднесе цвете и прояви малко уважение към хората в тоя град.
  • 8
    Ра
    разочарован
    9 -1
    10:48, 7 сеп 2014
    Защо някои от доскорошните депутати от хасковския избирателен район липсват?Къде е Смиляна Нитова,къде е Стефан Танев,къде е Атаман?Май като няма далавера и не са на избираеми места в бъдещия парламент спряха да почитат и празниците,на които неотлъчно се появяваха заобиколени с различни областни директори!
  • 9
    Па
    Пагане
    7 -1
    12:41, 7 сеп 2014
    Братя, българи! Има ли още наивни сред нас, които да очакват родолюбиви чувства у депутатите? За съжаление има, както има и нихилизъм у самите нас - нека не се правим на големи патриоти: какво направихме, за да потърсим отговорност на виновниците за наводненията, нали никой не мисли, че само природата е тази, която ни отмъщава? Отмъщават ни некадърници, в чиито ръце е поверено водното богатство, а и не само водното, на страната ни. Скочихме ли на протест, скачаме ли изобщо на протест в подкрепа на наши братя в защита на справедливи искания? Не!!! Ние само се обвиняваме едни други, но май наистина сме "мърша". Докато има мърша, ще има и лешояди!
  • 10
    Па
    Пагане
    2 0
    12:54, 7 сеп 2014
    Каква историческа далновидност е притежавал Захари Стоянов, когато е бързал да провъзгласят Съединението, въпреки изчаквателната позиция на либерала Петко Каравелов и на княза Батенберг. Той добре е познавал нашата народопсихология: като седнат на топлите министерски и чиновнически места, управляващите след години ще забравят за разпокъсаното си отечество, а може и до бой да стигнат помежду си...Какво като има две Българии - две царщини - и чиновници, чиновници... Идеали??? Умряха идеалите с идеалистите! Какво се промени след Съединението? Отново би попитал Левски: Народе????
  • 11
    До
    до Хасан
    5 -1
    14:27, 7 сеп 2014
    Хасане, ако ти каже някой, че си тъп , ще е като комплимент за теб! Switzerland е Швейцария! Запомни го, да не се излагаш другаде! Че не веднъж, а 3 пъти си го написал... да затвърдиш, че коефициента ти на интелигентност е безкрайно малка величина, клоняща към 0 ! Ама то всички ******и сте така, големи работи сте само на приказки, инак сте умни колко зелена еуглена!!!
Последни новини