От х:

Днес в x:

Сагата Славеевски път върната пак на старта

Ивайловградската сага с ремонта на пътя към с. Славеево продължава. Явно на участъка не му било описано да бъде обновен, коментират вече местните.

След като аха -аха да стартира ремонтът и все нещо се обърква, а началото се точи вече година.

След спрени процедури, след неуспеха на новите обявени такива от Агенция „Пътна инфрастуктура”, която е възложител на обекта, в Ивайловград вече се питат: Ще има ли край това, което ни се случва?!

Още повече, че тези дни стана ясно, че ремонтът се отлага за N-ти път. В община Ивайловград е получена нова заповед, подписана от директора на „Областно пътно управление”  инж. Радостин Ламбрев и началника на сектор „Пътна полиция” Хасково, инспектор Иван Расоков, с която е уведомена, че за пореден път ще бъде удължен срокът. Новият е 30 ноември, но все пак тази година.

Със заповедта е въведен нов срок за временна организация и безопасност на движението в пътния участък Йвайловград -Славеево. Близо 4-километровата отсечка е важна за жителите на балканското градче, тъй като мнозина от тях работят в пограничните зони на Гърция и ежедневно пътуват през пункта Славеево-Кипринос. КПП-то е най-удобно и за тези, които през гръцко стигат по най-прекия път до работните си места в Свиленград.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини