От х:

Днес в x:

Помощи за 5 бона изпрати Хасково на Добрич

Дарения на обща стойност над 5000 лв. – 27 палета минерална вода и препарати за почистване, заминават днес за пострадалата от наводнението община Добрич. Дарителската компания бе организирана от областна администрация. Още в първите часове след бедствието губернаторът изрази в писмо до колегата си от Добрич желание да се помогне, а отговорът бе, че най-голяма е нуждата от минерална вода и дезинфектанти. Акцията по събирането на даренията продължи два дни, а днес събраното замина за Добрич. Голямата пратка с минерална вода се товари в Леново на тир, който ще я откара до получателите, обясниха организаторите.

Сред дарителите са служители на областната администрация, политически и граждански организации, държавни служби, частни фирми, физически лица.

Всички служители на областна администрация Хасково събраха средства за пострадал свой колега от Добрич, на когото къщата е изцяло под вода.

Областният управител Кадир Исов и ръководството на администрацията благодарят от сърце на всички дарители, отзовали се на апела за помощ на Добрич.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини