От х:

Днес в x:

Детска учителка от Хасково на прием при президента

Румяна Тодорова, старши учител в ОДЗ №20 „Весели очички“ в Хасково, ще присъства на традиционния прием за 24 май при президента Росен Плевнелиев. Педагогическият съвет на детската градина е отличил още няколко педагози – Йорданка Димова, също старши учител, е обявена за учител на годината, а служители на годината са помощник-възпитателите Милка Марчева и Атанаска Пантурова.

Днес в детската градина отбелязаха в аванс Деня на славянската писменост и култура 24 май. В празничната програма в двора на градината участваха подготвителните групи, но активно се включиха и по-малките. Въпреки краткото време за подготовка, децата показаха, че вече познават буквите и техните създатели – славянските братя Кирил и Методий.

В края на тържеството директорката на детското заведение Иванка Илчева обяви и отличените по случай 24 май преподаватели и служители. Награди имаше и за децата. Малките футболисти на детската градина, които заеха второ място в мини шампионската лига по футбол тази година, получиха грамоти, купа и футболна топка, осигурени от СК „Слънце“ и община Хасково. За всички групи в забавачката имаше енциклопедия и книжки по случай празника.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини