От х:

Днес в x:

Маникюр „златна отливка“ за 300 лв. хит за бала

Ако искате маникюрът ви да е модерен на бала тази година, забравете за флоралните мотиви. Всякакви цветенца, листенца и лиани са абсолютно неактуални.

Класиката пак е на мода, то затова е и класика всъщност. Френският маникюр в различните му разновидности и червени нокти ви спасяват, ако нямате други идеи. Съветът е единствено лакът да се съчетае с червилото или аксесоар, но в никакъв случай с роклята!

Ако все пак търсите нещо различно, модерно и по-смело, маникюристите са на ваше разположение. За част от най-актуалното за сезона на баловете, тънкости разкрива собственичката на Студио за красота “Чар“ Ваня Тодорова.

Сред най-атрактивните визии на маникюра през 2014 година е изграждането. То може да е т.нар.“стилето“, при което върхът на нокътя се заостря. Друга модна форма е бадемовидната, лакирана тип „камуфлажен френски маникюр“.

Какъвто и тип да изберете, изграждането става с гел, а цената е 50-60 лв. и свободно време от около 3 часа. На всеки 3 седмици обаче на изградените нокти трябва да се прави поддръжка. Освен че ще имате перфектни нокти, методът е много удачен, особено в предбалова ситуация, тъй като ноктите могат да се направят седмица и дори две преди абитуриентската вечер. А гаранцията, че ще е в същия вид и на самото тържество, маникюристите дават с думите: няма мърдане!

Дамите с естествено хубави нокти могат да си спестят изграждането и да отидат на вариант гел-лак.

Най-големият хит тази година обаче е маникюрът „златна отливка.“ Прави се с течни камъни и гел. Супермодерни са и френските маникюри с камъчета тип „Сваровски“, като е най-добре те да бъдат сложени не на всеки нокът, а два или четири от пръстите, като търсеният ефект е симетрията.

Лак на принципа на залеза - преливащ маникюр, е също хитова визия.

Много лесни за нанасяне, в същото време доста трайни и не на последно място красиви и модерни, са тази година т.нар. пясъчни лакове. Има ги от златисто, сребристо, през тюркоазено, до огън-червено. Стоят грапави, нямат гланц, но пък за сметка на това отразяват оригинално светлината.

Още едно предложение от Ваня Тодорова, за да сте оригинална на бала, е маникюр, лакиран в един и същи тон лак, но на принципа на френския, разделен с мат и гланц.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини