От х:

Днес в x:

Полиция и община ще се ритат за спорта

Полицейската марка от 2011-та-затварянето на мотопистата

Отбори на хасковската полиция и хасковската община ще се състезават в напечен футболен турнир по случай деня на българския спорт 17-ти май. Ритането по кокалчетата ще бъде регламентирано, за разлика отпреди две години, когато началниците на двете институции Петьо Петров и Георги Иванов активно си слагаха „марки“, но на терена на общественото мнение. Словесните мачове изпъстрени с взаимни нападки се играеха за какви ли не трофеи - от пистата за мотокрос и паркинга пред РПУ-то, до съдбата на полицейската вила. Година по-късно, трофеите са на същите притежатели, но Петьо Петров вече не е комисар и началник на областната полиция.
Към ритането тази събота ще се присъединят и отбори на пожарната и военните от поделение 52 740. Всички желаещи да погледат сеир, могат да заповядат на Ямача, на спортния комплекс зад Богородица навъх деня на спорта 17-ти май.

За незаразените от този вид спортна злоба ще има безплатно ползване на футболните игрища под „Дунав“ от 9 до 15 часа на 17-ти май. Същият ден ще има и футболни турнири за детските градини на терена на Дървото от 9 сутринта, а за децата родени след 2002-ра година ще има аналогично състезание, но на комплекс Тенис кортовете. Наградите за всички турнири се осигуряват от община Хасково. Включително и за тези, които по същия повод ще се проведат на предния 16-ти май, петък. Тогава на ст. Младост ще се състои турнир по лека атлетика за момчета и момичета до 12 години от 15 часа. Час по късно в зала „Юнак“ще има демонстрации на гимнастически и акробатични състезания.

Г.Христов

Ремарката на общината от 2012-та-премахването на полицейския паркинг
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини