От х:

Днес в x:

Спират тировете в Хасковско за Гергьовден

На 6 май следобед се ограничава движението на тежкотоварните превозни средства над 12 тона по 6 ключови направления от републиканската пътна мрежа, сред което и това между Пловдив и Харманли. Забраната е валидна от 14 до 20 часа, като в този интервал тировете трябва да изчакат на съответните паркинги. Забраната се налага от Агенция „Пътна инфраструктура”, които освен това препоръчват на шофьорите да карат внимателно, със скорост съобразена с метеорологичните условия и да слушат указанията на КАТ.
Временната забрана се отнася за движението по път I-1 - село Ребърково -Ботевград, като движението се пренасочва по път II-16 Ребърково - Своге - София; път I-1 - етапна връзка на лот 1 на АМ „Струма” при п.в. Дупница север - ГКПП „Кулата”; път I-5 - Русе - Велико Търново; път I-8 – Пловдив - Харманли; път I-9 - Варна - Бургас; път II-99 - Бургас - Царево.
Ограничението не важи за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари (ADR), допълват от АПИ.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини