От х:

Днес в x:

Ас въдичар и майстор оператор стана на 11. Да му е честито

Който си може, го може

Най-добрият журналист сред рибарите и най-добрия рибар сред журналистите Павел Одаджиев чукна днес 38 лазарника. По модерното летоброене на мъжа обаче става на 11 / 3 +8/. Може би затова жените твърдят, че винаги си имат по едно /поне/ дете в къщи. Колегата от телевизия ЕТВ обаче има още поводи за празник. През април се навършват 30 години откакто хванал рибарската щека и оттогава не прощава на каракуди, баракуди и млади мренки по водоемите в Хасковско. Хобито на съвременния мъж е със статут на изкуство при Павката – рибата се лови само с пръчка/ за чест/ и с кепче/ за ефективност/. Религията на истинския рибар не позволява модерните напоследък в Хасковско мрежи, токове и динамити. Затова пък майсторлъка се възнаграждава - на последния рибарски уикенд, Павел счупи каръка по уж обезрибения Тракиец и умори местните каракуди и шарани.

Не на майтап, тази пролет Павел навършва и 17 години откакто пипнал за пръв път камера. Любов от пръв поглед, която го държи вече 17 година, а от нея се възползват млади и стари репортери. Пожелаваме му млади.

Предвид многото поводи, Павката официално получи почивен ден утре, с надеждата, че премиерът Орешарски или кметът Иванов няма да подават оставки.

Недейте, Павката го заслужава !     Cheers!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини