От х:

Днес в x:

Празнична торта и фокуси за РД на Общностния център в Хасково

    С тържество бе отбелязан 5-ият рожден ден на Общностния център за подкрепа на деца и родители в Хасково, намиращ се до ОУ "Св. Св. Кирил и Методий".

    Празникът започна с приветствия. Управителят Мирослава Мачева припомни, че социалният център е отворил врати през 2014 година като от тогава насам работещите са се стремили да прилагат най-иновативните подходи за работа с деца, да информират за най-добрите методи и техники за превенция и интервенцията за работата с деца с увреждания. В Общностния център работят двама педиатри, логопеди, рехабилитатор, специален педагог, двама психолози, трима социални работници, двама медиатори и консултанти - юрист, гинеколог, стоматолог, акушерка и две медицински сестри.

    От името на кмета Станислав Дечев приветствия към деца, родители и служители в Общностния център поднесе началникът на отдел "Здравеопазване и социални дейности в община Хасково Васил Несторов. 

    На днешния празник гостува Маг Тео, който безвъзмездно забавляваше децата със своите фокуси. Беше разрязана и празнична торта.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини