От х:

Днес в x:

Музикант гласен за шеф на детските градини в общината

Недялко Атанасов водеше всички извънкласни занимания на Ученическите общежития

Учителят по музика и бивш педагогически съветник във Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ Недялко Атанасов е вероятният нов шеф на мегадирекцията „Култура, образование, социални дейности и спорт“ в община Хасково. Той ще замести уволнения през февруари Васил Несторов, който си тръгна след проблемите с детските градини от края на 2013-та.

Недялко Атанасов е единственият, подал документи в обявения от общината конкурс за директор. Той е и единственият, допуснат до следващия етап. На 10 март Атанасов ще защитава писмено разработена концепция на тема „Организация и развитие на образованието, здравеопазването, културата, социалните и младежки дейности, интеграция на малцинствата и спорт на територията на Община Хасково”.
Заданието е с размера на малка дипломна работа - 15 машинописни страници, формат А4. Изкара ли повече от 4 на защитата, Атанасов ще бъде допуснат до финалното интервю 2 дни по-късно, което ще се състои в сградата на общината. Председател на комисията ще е секретарят на администрацията Атанас Димитров.

Докато работеше в училищното образование, Недялко Атанасов бе един от най-популярните учители. Той организираше зимни и летни екскурзии в планините, мероприятия и извънкласни дейности, посветени на борбата срещу тютюнопушенето и полово предаваните болести, тренираше ученически отбори по оказване на първа помощ. С тях дори е печелил награди от регионални и национални състезания. Дълги години бе инструктор по водно спасяване.

След като напусна Икономиката, работеше в хасковските ученически общежития.

Г. Христов

Дълги години работеше във ФСГ "Атанас Буров"
Един от изявените инструктори по водно спасяване в Хасково
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини