От х:

Днес в x:

Като албански тираджия*: хасковлия затвори улица с колата си

Сребристо рено се кротна по средата на улица "Страшимир" и затрудни до максимум влизащите коли

Неизвестен хасковлия припозна улица за своя и паркира колата си по средата й. Сребристото рено бе застанало перпендикулярно на бордюра и затваряше почти цялата ширина на отбивката за блок Страшимир 1-3. Колата ефективно блокираше подхода към паркинга на блока откъм улица Кюстенджа, допълнително улеснена от многото други коли, спрели произволно пред близкото питейно заведение. Всеки, който иска да излезе, трябва да прави по 6-7 маневри, за да не закачи нечия броня.

„За малко не се блъснахме в него, като понечихме да завием към блока, оплакаха се живеещи на Страшимир 1-3. По думите им колата я нямало снощи до към 23 часа и вероятно е паркирана в малките часове. Във всеки случай била там в 6 сутринта, категоричен бе Наско Димов от най-близкия вход. По мнението на негови съседи уникалното паркиране вероятно е дело на силно почерпен шофьор, който знаел, че там има паркинг, но не е успял да го уцели. Навярно като е усетил бордюра, е спрял и е напуснал возилото с успокоението на успешно паркирал.

„Като албански тираджия“, отсъди авторитетно минувач, който после млъкна сконфузено при вида на другите паркирани коли. Очевидно любимият спорт за шофьорите в този район е да спират поне на метър от тротоара или да се качват върху него под странни ъгли.

Може би заради многото бъдещи жертви на паяка никой от недоволните не бе подал сигнал до общинска полиция, макар че колата създаваше реални предпоставки за ПТП.

* Haskovo.net се извинява на албанците, сред които сигурно има доста по-добри от хасковските водачи.

Г. Христов

Паркиралата кола създаваше реална опасност за сблъсък със завиващите от "Кюстенджа"
Шофьорът явно не е уцелил паркинга
Ненормалното паркиране е запазена марка за колите около блока
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини