От х:

Днес в x:

Борисов и Бареков в Казанлък, симпатизант в ареста

В Казанлък тази вечер е предвидено учредяване на местна структура на "България без цензура" и се събират кметове на ГЕРБ.

Двете политически събития бяха предшествани от опит на 50-ина души на Бареков да преодолеят полицейските екипи и да се срещнат с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщава starazagorautre.bg.


"Настояваме Бойко Борисов да не харчи държавни пари за една частна подписка, която разделя нацията", каза Николай Бареков.

Симпатизантите на "България без цензура" се появиха пред хотела, където протича срещата на кметовете от ГЕРБ с плакати, на които се четеше „Кой уби Мишо Бирата", „Борисов ни струваше 4 милиарда лева" и "Бойко и Плевнелиев - слуги на мафията".

Борисов събра тази вечер градоначалници на ГЕРБ, за да обсъждат орязаните проекти на общините, ръководени от кметове на ГЕРБ по правителствената програма "Растеж и устойчиво развитие на регионите".

Междувременно, докато течеше срещата на кметовете на ГЕРБ с Борисов, полицията арестува един от симпатизантите на Бареков, за когото днешното участие в импровизирания митинг бе първо.

Причина за ареста са призивите на мъжа по мегафона към протестиращите младежи да влязат в залата и да пият кафе. След разпит младежа, на когото е назначен адвокат, бе освободен, но ще плати административна глоба.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини