От х:

Днес в x:

Болницата изследва вътрешностите на маджаровци

Акцентът ще бъде върху вътрешните болести и кардиологията

Хасковската МБАЛ и Медицински Център „Хасково” ЕООД , организират изнесени прегледи в община Маджарово с акцент върху вътрешните болести. Акцията ще се осъществи утре, 6 февруари от 10.30 часа. Това ще е първият от десетилетия досег на място до специализирана лекарска помощ за жителите на общината, които от години са лишени от собствено лечебно заведение.

Здравните проблеми на маджаровци ще изследват специалистите по вътрешни болести д-р Ивайло Василев и д-р Тихомир Сотиров, които по съвместителство са и специализанти по Кардиология.

За проблемите по носогърления тракт ще отговаря д-р Георги Христов, специалист УНГ, а д-р Гергана Згурева ще следи за заболявания на очите. Тя ще преглежда съвместно с колегата си от Очно д-р Карамфилов.

Прегледите ще се извършат през целия ден в амбулаторията на д-р Панайотова в гр. Маджарово.

Маджарово ще е поредната община, обхваната от програмата за изнесени прегледи на хасковската болница. През последните две години специалисти на областното лечебно заведение на няколко пъти извършваха безплатни прегледи в населени места на общините Димитровград, Любимец и Симеоновград.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини