От х:

Днес в x:

Приятел продаде Мерцедеса на Григор

Григор Димитров и Никола Евтимов

 

Никола Евтимов, приятел на първата българска ракета Григор Димитров, продаде колата му - Mercedes C350 Avangard. Автомобилът е бил обявен в един от най-популярните сайтове за продажба на автомобили. Обявената цена е 84 900 лв.

В полето за допълнителна информация в сайта е посочено: „Това е личният автомобил на Григор Димитров и се намира в Хасково. Абсолютно без забележки с платени каско и данъци. Има чисто нови зимни и летни гуми (неползвани зимни).

Мерцедесът е черен, с бензинов двигател с мощност 306 конски сили, автоматична трансмисия. Произведен е през май 2013 г., пробегът му е само 13 000 км. Видно от сайта за продажби обявата е коригирана на 1 януари т. г. Събрала е над 9000 прочитания.

Освен приятел на Гришо, Никола Евтимов е и брат на известната хасковска тенисистка Диа Евтимова. В телефонен разговор

Никола потвърди, че колата наистина е на Гришо, но вече била продадена. Допълни, че е в чужбина и не е удобно да разговаря повече.

В сайта за автомобили е публикувана снимка на двамата приятели Димитров и Евтимов пред известен хасковски ресторант, в близост до тях е Мерцедеса. Показана е и фотография на големия регистрационен талон на автомобила, на която се вижда, че действително собственик е най-добрият български тенисист. Множеството опити да се свържем с бащата на Гришо – Димитър Господинов, останаха неуспешни.

Паметливи пък веднага припомниха, че тенисистът може да си позволи да се раздели с новия си Мерцедес, тъй като преди няколко месеца получи като подарък чисто ново Порше от приятелката си Мария Шарапова.

Анета Кутелова

Мерцедесът

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини