От х:

Днес в x:

Спортните бази в Хасково на търг за 10 години

Залата по баскетбол в "Дружба" държи най-висока цена

Търг за отдаване под наем на спортни обекти в Хасково за срок от 10 години обяви общината. За базите могат да кандидатстват спортни клубове и организации, като предимство при повече кандидати за един обект ще имат лицензираните за дадения спорт. При равни условия предимство ще има кандидатът, предложил финансово обезпечена инвестиционна програма с по- висока стойност за поддържане и подобрение на имота и е изпълнявал точно задълженията си по предишни договори с общината за ползването му. При класирането ще се оценява и общественият принос на кандидата в спорта.

Заявления могат да се подават до 18 февруари, а до 24-ти същия месец комисия, назначена от кмета, трябва да се произнесе по тях.

На тезгяха са залите и помещенията в спортните зали „Дружба“ и „Спартак“. Предложените наемни цени са различни за всяка от тях. Най-висока – 1200 лева за година, е наемната цена за залата по баскетбол в „Дружба“. Залите за борба, културизъм и щанги са предложен наем от 480 лева годишно за всяка. За съблекални и офиси пък е посочена средна цена от 120 лева годишно.

Haskovo.net



Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини