От х:

Днес в x:

Частно разследване за избито семейство в Пловдив

Според прокуратурата Георги Тепавичаров е застрелял синовете и съпругата си. Сн.: Facebook

Майката на сержанта от Пловдив Георги Тепавичаров, който преди година изби семейството си, е започнала собствено разследване. 

Счетоводителката Стоянка Тепавичарова не вярва, че синът й е застрелял двамата си синове и жена си и  се е  самоубил, пише "24 часа".

Трагедията се разигра на 21 януари 2013 г. в Пловдив, когато в апартамент бяха открити телата на 32-годишния сержант от авиобаза "Граф Игнатиево" Георги Тепавичаров,  29-годишната му съпруга Николина и двете им деца - 4-годишният Ангел и 9-годишният Илия. Резултатите от химическата експертиза показаха, че само по ръцете на Георги има барутни частици.

Основната версия е, че мъжът го е направил заради невъзможност да погасява  месечни вноски от по 3000 лева към банки. Семейството е имало 235 000  лв. кредит.  Военната прокуратура прекрати делото с констатация, че  извършителят на тройното убийство и самоубийство е Георги Тепавичаров. 

"Ровите ми в най-болното място! Моята рана никога няма да зарасне. Но истината е друга и тя ще излезе наяве. Когато имам доказателства, ще я разберете”, категорична е майката на Георги.

Тя и останалите роднини са убедени, че е замесен външен човек и са започнали собствено разследване. Според близките Георги може да е жертва на лихвари.

"Имаме съмнение за външна намеса. Това е дело на човек, с когото Георги е  имал взаимоотношения и е притежавал ключ от жилището му. Влязъл е през нощта и ги е изтрепал, докато са спели", казва чичото на сержанта - Йордан Томов.

Според разследващите обаче тази версия е несъстоятелна, тъй като никой кредитор не убива длъжника си, защото няма как да получи парите си след това.

През април м.г. наблюдаващият военен прокурор по случая Максим Караджов бе категоричен, че няма колебание относно авторството  на убийството на семейство Тепавичарови и самоубийството, причините и  начинът за извършването му.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини