От х:

Днес в x:

19-годишна с трето дете за 2.5 години

Селиме се сдоби с трета рожба за последните 2 години

19-годишната Селиме от с. Маслиново дава решителен принос в обръщане на отрицателната тенденция в прираста на населението в Хасковско, след като дари на региона 3-то дете за последните две години. Малкият юнак, който още си няма име, проплака в 1.10 тази сутрин в хасковското АГО. Детето е добре, въпреки относително скромните си мерки като за мъж – 2.4 кг и 45 см.

Тийнейджърката от Маслиново се оказа опитна мама, въпреки крехката си възраст. Това е третото й дете, а по думите й най-голямото било на две години. Понеже и трите и деца са доносени, излиза, че жената от Маслиново зачева следващото до дни след предходното раждане. Момичето не си задаваше традиционните за повечето българки въпроси как ще отгледа рожбите си. Имали работа /вероятно мъжът й/ искали деца, така че защо не? Първите й две рожби са момче и момиче.

Това е бебе №2 в хасковското АГО за 2014-та. Първото също е момче и е проплакало в 22.30 часа на 1-ви януари. Това е трето секцио за 28-годишната майка Детелина от гр. Харманли. Мъникът е 3 кг и 49 см.

Г.Христов

Първото бебе за 2014-та също е момче-на Детелина от Харманли
Бебетата и техните родители са добре
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини