От х:

Днес в x:

Клиенти: Новият офис на ЕСКОМ е голямо удобство

Гинка Стамова бе един от абонатите, който се възползва от отварянето на новия офис до Руската гимназия

Новият офис на ЕСКОМ до Руската гимназия заработи на пълни обороти от днес. Сградата най-после отвори врати след съдебна битка с община Хасково, която в продължение на година и половина отказваше да издаде акт 16. Сагата приключи със съдебно решение.

Днес неколцина абонати се възползваха от отварянето на новия офис. Сред първите клиенти бе Гинка Стамова. Хасковлийката си плати пакет интернет и кабелна телевизия за цяла година. Касиерка Таня Гогова любезно й обясни, че 13-тият месец ще й бъде безплатен. Стамова обаче заяви, че това й е известно. Тя изрази задоволството си от отварянето на офиса, тъй като живее наблизо, а и нямало проблем с паркирането. За функционирането на офиса прочела в Haskovo.net, призна хасковлийката.

При плащане на кабелна телевизия за цяла година, клиентите на ЕСКОМ получават 13-тия месец като бонус. За предплащане на годишния абонамент за интернет потребителите се възползват от 15% отстъпка. При редовно предплащане на таксите клиентите получават и бонус точки, които могат да използват за закупуване на стоки или за заплащане на месечна такса.

Всички клиенти на ЕСКОМ ще получат за подарък химикал, ключодържател или календар с логото на фирмата.

Касата в новата сграда ще работи в делнични дни от 8:30 до 12:30 и от 14 до 18 часа, а събота и неделя са почивни дни.

Haskovo.net

 

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини