От х:

Днес в x:

9 °C

Маскиран разби и ограби офис на ЕСКОМ и магазин, вижте бандита

  Маскиран мъж е разбил и ограбил касата в офиса на ЕСКОМ до училище "Любен Каравелов" тази нощ. Бандитът е атакувал в 2.30 часа, разбил е вратата за секунди, вероятно с щанга, и е нахлул в помещението. Без да бърза преровил чекмеджетата и е задигнал оставените там пари, около стотина лева. Освен с маска, мъжът е и с ръкавици.

  Грабежът е бил установен тази сутрин от служителката, която отишла на работа. Полицията е уведомена за обира.

  Малко по-рано, три минути преди 2 часа през нощта маскиран мъж, очевидно същият от обира в ЕСКОМ, е разбил и ограбил магазин за авточасти на ул. “Дунав”. За грабежа съобщиха от полицията. Собственикът на магазина обясни за Haskovo.net, че вратата е била разбита по идентичен начин, обирджията отворил чекмеджето, където имало двайсетина лева на монети, както и банкнота от 10 лв. Разбойникът взел банкнотата и се изнизал за по-малко от минута, като при това дори затворил вратата на магазина.

  Охранителните камери в двата обекта са заснели маскирания бандит. Двата обира можете да видите във видеата.

  Тодор Кръшков

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (20)

  • 1
   +-
   +-
   36 -14
   14:25, 31 юли 2018
   Неприятни случки, но защо наричате взломните кражби грабежи или обири?!
   Все пак сте журналисти, често пишете на криминални теми и трябва да поназнайвате законите.
   • Пе
    Пешо
    30 -13
    16:14, 31 юли 2018
    Хаха ти сериозно ли повдигна голям въпрос за точната класификация на кражбата, все едно от хасково.нет трябва да пишат като в доклад на МВР, дето и там кой знае как ги пишат.

    И това до степен където се стига дотам че нивото на журнализъм се поставя под въпрос.. че и 13 плюса и само -2 минуса. Хората сериозно намират това за супер важно и нормално да са изведнъж толкова педантични, като се знае че всеки разбира че става въпрос за кражба от бърз поглед...

    Големи германци, големи инженери.. голяма критика, голяма точност в това общество.. добре че сме такива изисващи, иначе кой знае в каква държава щяхме да живеем ей!
   • +-
    +-
    4 -4
    10:18, 1 авг 2018
    Журналистите са не само информатори за обществото, но и негови възпитатели и учители, и то за цял живот.
    Поради това имам по-високи изисквания към тях, отколкото към просто пишещите в Интернет, и те едва ли са недоволни. Всяка критика към тях може да ги направи по-добри в професията.
   • Kr
    Krashkov
    6 -7
    12:11, 1 авг 2018

    Благодарим за оценката, но когато на някого откраднат колата, предпочитам да го нарека "кражба на кола", въпреки че юристите биха се изразили "противозаконно отнемане". Това не е поради непознаване на закона, а защото предпочитам да се изразявам така, както се изразявам. Приятен ден.

  • 2
   Ке
   Кеца
   35 -24
   14:29, 31 юли 2018
   В еском няма журналисти, тези селяци дето ги пишат тия стаии не им повдигайте самочувствието !!!
  • 3
   Еж
   ежко
   32 -7
   14:33, 31 юли 2018
   Охранителните видеокамери май са само за парлама? Нагледен пример, че никаква работа не върши монтирана камера!
   • Пе
    Пешо
    19 0
    16:36, 31 юли 2018
    Без камера съвсем нищо няма да има. ти ако се представиш като крадец къде е по-лесно - където има камери или където няма камери, къде ще те е по-страх да влизаш?
  • 4
   Ха
   хаха
   34 -4
   16:14, 31 юли 2018
   Човека си излезе съвсем необезпокояван и тръгна надолу по улицата.Нямате ли СОТ бре?Какъв е тоя майтап?
  • 5
   Аз
   азис
   19 -1
   19:08, 31 юли 2018
   Или Атанас Фаса или Калоян Карагьозов-Кауна
   • +-
    +-
    2 -5
    10:06, 1 авг 2018
    Азисе, да не се окажеш подсъдим за клевета.
   • Ив
    Иван
    2 -1
    11:03, 1 авг 2018
    Как така подсъдим в интернет?
  • 6
   Да
   Данчо
   29 -4
   21:09, 31 юли 2018
   Полицията ги знае кои са, но няма доказателства! Едни и същи криминални елементи тормозят града и няма кой да ги спре. Така е през демокрацията. Ако това се бе случило преди 1989г. тези крадци щяха да ядът здрав бой от милицията и нямаше да смислят повече за кражба. А можеше и да изчезнат завинаги и повече никой да не чуе за тях.
  • 7
   Се
   Селянина
   14 -1
   22:08, 31 юли 2018
   Кажете кой тормози хасковлии, не го крийте, много добре го знаете!
  • 8
   Ив
   Иван
   3 -4
   00:29, 1 авг 2018
   Да най-вероятно така щеше да стане. Ето още нещо което като се комбинира със съдене без съд и доказателства се получава обратното на дисни ленд:

   ТВО Белене е името на концлагер в България, функционирал на територията на остров Персин (Беленски остров), в периода 1949 – 1989 година (с няколко прекъсвания), като жените са били на остров Щурчето.

   В съревнованието кой да е № 1 в лагера управителите Цвятко Горанов от село Махалата сега Искър (град) и Николай Газдов от село Деляновци си съперничат. Бившият лагерник Александър Златарски от София разказва: „Горанов и Газдов биеха зверски, биеха така жестоко все едно, че се вживяваха като правеха това. Може би биеха от любов към побоя. След като те започваха се знаеше какъв е краят на човека“. Според бивш затворник: „ние работихме по 70 – 80 часа без прекъсване, за да разтоварим един кораб със 100 тона камъни. Заповедта гласеше, че след разтоварването ще получим храна“.
  • 9
   Кл
   КЛИЕНТ
   10 -3
   05:05, 1 авг 2018
   Сигурно са му спрели нета на човека...
  • 10
   12
   123
   9 -1
   09:00, 1 авг 2018
   Ами че той си влезе за секунда, като у дома си? СОД няма ли?
   • За
    ЗАУТОЧНЕНИЕ
    1 0
    14:47, 2 авг 2018
    СОТ,т.е. Сигнално-охранителна техника,а СОД е сигнално-охранителна дейност.
  • 11
   Пр
   протон
   7 -4
   09:02, 1 авг 2018
   вижда се че камерата на еском не е монтирана където трябва, затова и записа е негоден, да си монтират железни врати и камери на правилните места-толко!
   • +-
    +-
    4 -4
    10:11, 1 авг 2018
    Какво ще да значи, че записЪТ е негоден?!
    Кой запис е годен?!
    Май само си пишете, без да знаете.
  • 12
   Да
   Даниел
   1 -1
   14:28, 4 авг 2018
   На 101процента съм сигурен че е Сашо Черния! Пак се е набутал на машинките и търси какво да щипне да избие.

  Хороскоп за 30.11.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете. Овладейте връхлитащите ви емоции, за да ви е по-лесно си намерете някого, на когото да изплачете болката си. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Идеята ви ще бъде подкрепена от хората около вас, които едва ли ще ви оставят да скучаете. Проявете повече ентусиазъм относно планирано мероприятие, в противен случай рискувате да развалите настроението на близък човек.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Въведете в ред документацията си, погрижете се за близките си и не пренебрегвайте поетите ангажименти. Не търсете непременно недостатъците у другия, помогнете му да изрази по-добре себе си, като го насърчите към това.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Препоръчително е да не се задържате дълго време в къщи и да потърсите поле за изява навън. Делови начинания ще получат благоприятно и донякъде неочаквано развитие, което ще ви създаде допълнителна работа.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Не изхвърляйте нищо, нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Предстои ви желана промяна, която значително ще свали напрежението, още повече, че ще има с кого да я споделите. Насладете й се.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. Излезте на чист въздух сред природата или се срещнете с приятни за вас хора. Случващото се ще бъде такова, че трябва да разчитате само на себе си. Очаква ви работа, но имате шанс да обърнете нещата в своя полза.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Денят е подходящ за отмора, среща с приятели и неща, които ще ви помогнат да се отпуснете. Не пропускайте да изпълните обещанията си, по тях съдят за сериозността ви.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Трудно ви е да се съсредоточите върху каквото и да било. Днес от това нищо няма да изгубите, така че спокойно подреждайте интимния си свят.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. Някой от вас днес ще имат изключителен празник в семейството си. А ако се колебаете как да прекарате вечерта, знайте че ще ви бъде отправено предложение, което ще ви зарадва и отмори с настроението си.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Това ще ви помогне да се освободите от напрежението и да насочите погледа си към хубавите страни на живота си. С излъчваното от вас очарование ще привличате интереса на другите. Направете ги щастливи.
  30 ное 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. Не се притеснявайте дори и да не сте в предни позиции на инициативата, това е чудесен повод да се разтоварите. Едва ли ще отхвърлите предложение за среща с някой, който не спира да ви вълнува.
  30 ное 2020
  Последни новини