От х:

Днес в x:

Пасат стана на въглен в 4 сутринта

Пасатът пламнал в 4 сутринта

Фолксваген Пасат пламна мистериозно в 4.05 часа тази сутрин на улица „Георги Кирков” където е бил паркиран предната вечер. Огънят започнал изпод предния капак на возилото и бе свършил своето-целия двигателен отсек е напълно унищожен. Пламъците пръснали предното панорамно стъкло, но преди да влезат вътре в купето са били угасени от пристигналите пожарни. Возилото е било щателно огледано и от пристигналата полиция. Според очевидци полицаите „намерили нещо”, което отнесли със себе си. Чака се заключението им относно причините за пожара.

Малко вероятно е обаче Пасата да се е възпламенил сам, вероятно става дума за палеж по познатата схема-запалителна течност до някоя от предните гуми и после драсване на клечката.

Автомобилът бе паркиран край малките номера на улицата, непосредствено преди отбивката за площадка „Спартак”. Нощувал на това място и друг път, разказаха хора от квартала. Колата била на „младо момче”, някой си Тихомир. Не стана ясно дали е от живущите в съседните къщи или просто е припознал десния бордюр на "Кирков" за свое парко място, като още десетки други от улицата. Нагъсто разположените съседни коли не бяха засегнати.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини