От х:

Днес в x:

Серийно: Втора кола съсипана по модела „Данчо Райков“

Потрошеният джип на Райков има свой двойник

Втора кола в Хасково бе съсипана по идентичен начин с автомобила на политика от „Обединени земеделци“ Данчо Райков, за което Haskovo.net писа вчера. Лек автомобил "Фолксваген Пасат“, със собственик 39-годишна хасковлийка се оказал със счупени предно и задно панорамни стъкла, предно и задно леви стъкла и срязани предна и задна дясна  гума. Както и джипът на политика, и тази кола е била кротко паркирана пред жилището на собственика си, на улица „Аспарух Лешников“. Това е бившата улица „Чепино“, пресечка на „Добруджа“. Вандализмът обаче е станал в събота, докато шевролета на Райков бе потрошен в неделя или в нощта на събота срещу неделя.

Втората жертва оборва версията, че посегателството е свързано с политическите убеждения на Райков. Той е член на постоянното присъствие на партия „Обединени земеделци“ на Петя Ставрева и не изключи това да е политическа вендета. Както е известно, земеделците бяха разкъсани от серия скандали свързани с легитимността на избора на Петя Ставрева за лидер на партията.


По наша информация обаче, 39-годишната собственичка на „Пасат“-а няма връзка с политиката. Посегателствата срещу МПС-та през уикенда завършват с кражба на CD от лек автомобил Рено Меган, паркиран на булевард „В.Левски” в Хасково. Неизвестният извършител е проникнал в колата след счупване на стъкло на задната врата.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Г.Христов

Моделът-счупени стъкла и срязани гуми
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини