От х:

Днес в x:

Почина директорът на най-успешното хасковско училище

Стоил Стоилов

След продължително боледуване от тежка болест, днес почина директорът на ОУ „Иван Рилски“ Стоил Стоилов. Тъжната новина шокира колегите му от школото и многобройните приятели, които Стоилов имаше приживе. Погребението е утре.

Стоил Стоилов бе един от най-дълго управлявалите директори на хасковско школо. Той бе начело от 1992-ра година, като преди това 4 години бе помощник директор. Под негово ръководство "Иван Рилски" се превърна в най-предпочитаното училище за хасковските родители. В последните 5 години напливът на първолаци за там бе най-голям, като и в настоящият "Рилски" има и най-многото паралелки за новаци-цели 7. За сравнение, в следващото училище „Христо Смирненски“ са 5.

Екипът на Haskovo.net изразява съболезнованията си на близките и семейството.

R.I.P

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ko
    ko-
    14 -3
    20:37, 19 ное 2013
    Голям човек! Голям директор.Много неща научихме от теб г-н Стоилов дано си на едно по-добро място.Дълбок поклон.Почивай в мир много полезни неща научихме аз и всички мой съученици,ще помним вашите уроци сякаш сте ги казали вчера не веднъж съм споменавал пред приятели, че точно г-н Стоилов е най-успешния директор в общината.Почивай в мир.Най-искрени съболезнования на близките.
Последни новини