От х:

Днес в x:

Общината без дупка, кметът №1 за годината

Маджит Мандаджъ-кмет на Стамболово

Общината ни е без дупка по пътя, а кметът ни е №1. Това се похвалиха от Стамболово по повод 30-годишния юбилей на общината, празненствата за които започват от днес. Признанието на управника е връчено в телевизионното предаване „Кметовете на България“. И то е пряко свързано с дупките, или по-точно с тяхното ликвидиране. Оказва се, че Стамболово e шампион по спечелени проекти за 2012-та година. „50-60“, скромно заяви управника Маджит Мандаджъ. С парите от тези проекти прясно се асфалтирали пътните артерии в общината. „Имам отличен екип“, скромно допълни кметът. Заяви, че вече не помни колко пари е усвоил миналата година, бил фокусиран върху средствата за тази.

В Стамболово чакат всеки момент одобрение на проект за 6 млн лева за асфалтиране на 5 села и пътищата за тях - Войводенец, Маджари, Долно Черковище, Долно Поле, до моста на река Арда. Още 1.5 млн са за асфалтиране на пътищата до Кралево, Кладенец, Зимовина. На фона на едва 6-те хиляди, живеещи по настоящ адрес там, в Стамболово със сигурност имат най-много усвоени пари от проекти на глава от населението.
„Хващам се на бас с всеки, че нямаме дупки по пътищата за селата. Поне не такива, в които да си спукаш гума или да изкривиш джанта“, категоричен е Мандаджъ. Виж в самите села можело да има проблеми с настилка и тротоари. Но и техния ред ще дойде.

Маджит Мандаджъ е втори мандат кмет на Стамболово. От две години е редовен представител на България в Комитета по регионите към ЕС.

Г. Христов

Празниците по случай 30-години община Стамболово започнаха с рисунка по асфалт

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини