От х:

Днес в x:

Млада булка млати мъжа си, родата озаптена с полиция

Семейната драма се раизграла в димитровградския квартал "Изток"

 16-годишната спътничка в живота на 31-годишния Сашко Иванов от „Изгрев“ предизвика истинска война в димитровградския квартал вчера. Тя налетяла на мъжа, с когото живеела на семейни начала, заради основателни съмнения в изневяра. За минути в крамолата се включили роднини и от двете страни и се замлатили с юмруци и подръчни средства.

Към мястото на сражението дотърчал 57-годишният татко на Сашко, който след края на бойните действия се оказал с разбита глава. От женска страна също паднали жертви – бащата на булката е със счупена ръка. Най-много удари според запознати обаче отнесъл самият Сашко, който бил атакуван и от двете страни в конфликта. В суматохата пердах отнесло и 13-годишно момче, което е със счупен нос.

След ескалирането на бойните действия на мястото бил изпратен автопатрул от димитровградското управление на МВР. След многократни, но безрезултатни предупреждения, главен полицай Стефанов се принудил да произведе 7 изстрела във въздуха със стоп-патрони. Така успял да демилитаризира зоната.

Поради раните си двамата татковци не са задържани. В ареста бил тикнат само Сашко. Работата по случая продължава.

Haskovo.net



Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини