От х:

Днес в x:

Половината от „Булмилк“ безработни. Гергана сменя Конуш?

Мандрата в Конуш има добър имидж в бранша

Почти половината от служителите на една от най-популярните мандри в региона "Булмилк-Tонус“ са безработни. Около 30 души от ООД-то вече са се регистрирали в Бюрото по труда.

Киселото мляко, айрана и катъка с популярната марка „Конуш“ изчезнаха от магазините преди дни. По думите на собствениците на търговските обекти последното зареждане с млечните продукти на фирмата е било в края на миналата седмица. Те били предупредени от доставчиците, че засега това е краят на марката “Конуш“ с обяснението, че мандрата пуска кепенци. В същото време обаче на магазинерите било обещано, че след няколко дни ще им бъде донесена друга марка мляко от Конуш.

Първоначално тръгналите слухове, че "Булмилк-Tонус“ е фалирала озадачи конкурентите, тъй като мандрата на Байчо Бахов е с добър имидж в бранша и стои добре на пазара. Мълвата за фалит развенча и самият собственик Бахов прeд Haskovо.net с лаконичното “Не съвсем“. Той обаче не каза и дума повече.

Днес по магазините се появи и чисто новичката марка кисело мляко „Гергана“. На етикета пише, че е произведена за „Милки Груп Био“. Стоката обаче е доставена по магазините от старите пласьори на "Булмилк-Tонус“, съобщиха търговци.

Според предположенията на хора от бизнеса, вероятно цялата мистерия около "Булмилк-Tонус“ е заради разногласия между Байчо Бахов и наследниците на починалия в началото на годината съдружник във фирмата Николай Славчев. В бранша се говори, че вероятно Бахов ще пусне популярната си марка млечни продукти „Конуш“ отново на пазара след време.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини