От х:

Днес в x:

Пиян с БМВ щурмува бивша книжарница

Черното БМВ се забило челно в стената

Пиян шофьор предизвика катастрофа на кръстовището на „Раковски” и „Съединение” и вкара поне двама души в болница. Черното БМВ с хасковска регистрация се спускало по „Раковски” около 6.30 тази сутрин, но по неизвестни причини не се задържало на пътя, а прелетяло тротоара и се забило точно между доскорошната  книжарница "Пингвините" и магазин за осветителни тела. Конфигурацията на удара и следите от гумите подсказваха странна  траектория БМВ-то като че ли искало да продължи надолу към площада, но в последният момент решило да завие по „Съединение”. Ударът със стената бил почти челен. Само ранният час спестил жертви сред пешеходците. Мястото е изключително оживено.

По първоначални данни сериозно е пострадало младо момиче, возещо се на предната седалка на колата. 25-годишната е със счупен таз и е настанена в хасковската болница без опасност за живота. Шофьорът бил пострадал леко, но тестът с дрегер показал 2.01 промила алкохол в кръвта. Това явно бе причина за киселите физиономии на двама близки на катастрофиралите. Те май бяха на оглед, но ръмжаха нечленоразделно дори на съчувствени питания за състоянието на пострадалите.

БМВ-то е на хасковлия, занимаващ се с посредничество при намиране на любов, бързо внесоха яснота запознати, които обаче помолиха да не ги снимаме. Шофьорът е добре познат в града, добавиха те, а що се отнася до инцидента казаха само, че това не е първата му катастрофа, вероятно нямало да бъде и последната.

Причината за инцидента е алкохол и несъобразена скорост добавиха от ОД на МВР Хасково.

Г.Христов

Колата помела мантинелите и тротоара
Евентуален пешеходец по това време не би имал никакъв шанс
Колата май се е опитала да завие в последния момент
Катастрофата временно затрудни движението през кръстовището
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини