От х:

Днес в x:

Още три коли ограбени от неуловимите автокрадци

Една от ограбените коли в "Орфей" преди седмица

За нови 3 кражби от автомобили в областния град през изминалото денонощие съобщават от МВР Хасково. През незаключена врата е проникнато в Ауди-80 на улица „Балчик” и са откраднати CD, банкови карти и лични документи. Втората кражба е от паркиран на улица „Чучулига” Опел, оттам е отмъкнато CD. Чрез демонтаж на задно стъкло е проникнато и в микробус Пежо, откъдето е откраднат трион. Колата е била оставена на улица „Балчик”.

Вероятно отново става дума за автокрадците, които полицията се опитва да залови безуспешно вече втори месец. През няколко денонощия апашите нападат по няколко коли наведнъж, задигат предимно електроника.

В харманлийското управление пък е бил получен сигнал от служител на EVN, че в землището на село Богомил от трансформатор са откраднати 100 литра трансформаторно масло.

Кражба на медни проводници е регистрирана в РУП-Димитровград. Чрез срязване са откраднати 320 метра проводници от 2 междустълбия на елестропреносната мрежа в село Върбица. Още едно досъдебно производство за кражба е образувано в управлението. То е за кражба на касов апарат, кафе машина, 13 бутилки алкохол и 180 броя пакетчета кафе от хранителен магазин на улица „Хр.Данов” в града.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини