От х:

Днес в x:

Със синя водка: откриха втори фен клуб на Гунди в Хасково

Шефът на националния фен клуб на сините Владимир Владимиров

Втори фен клуб на футболната легенда Георги Аспарухов – Гунди бе открит тържествено днес в Хасково. Той се намира на ул. „Атон” в центъра, зад РПУ Хасково. Новата придобивка на сините запалянковци бе осветена от отец Златко.

На събитието присъства и шефът на националния фен клуб на сините Владимир Владимиров. Председателят на хасковския клуб Димитър Димитров му подари бутилка синя водка, специално емитирана за феновете.

Хасково е единственият град в България, в който има два фен клуба на Гунди. Първият е на бул. „Раковски”, но бил малък и неудобен, нямало място за повече хора. Затова открили още един.

"Тук ще се пускат филми за Гунди, за „Левски”, за футбола. Ще се провеждат срещи на младите хора с треньори по футбол и учители по физическо възпитание”, обясни Димитров.

Владимиров пък допълни, че скоро и в Хасково ще има мероприятие от инициативата на националния фен клуб „Присъедини се и ти” – кампания за обединение на сините привърженици.

Фен клубът ще работи като заведение, в което ще се събират левскарите. Днес зад бара бе бившият шеф на комисията „Кушлев” в Хасково и бивш следовател Иван Жеков.

Тодор Кръшков

Иван Жеков показва умения и зад бара
Шефката на спорта в областта Силвия Тенчева също уважи събитието

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини