От х:

Днес в x:

Добрев обсаден в Евксиноград, Узунова по селски събори, Атаман – на къра

От хасковските депутати само Делян Добрев ще може да са наслади на тази гледка - атака на Евксиноград по море

Делян Добрев е единственият депутат от Хасково, осмелил се да летува в морската резиденция на властта Евксиноград, показа бърза проверка на Haskovo.net. Бившият икономически министър е наел бунгало за семейството си до 10 август. Той не се притеснява от плановете за атака от страна на протестиращите - по суша, море и въздух. „Засега е спокойно. Чета, че се готвят за атака. Каквото – това“, философски заключи Добрев.

Бившият областен управител Ирена Узунова пък е в дома си в Хасково. „Нямам никакви планове за отпуската. Стоя си вкъщи. През този месец има много събори по селата, смятам да отида на някои от тях“, обясни Узунова.

Депутатът от ДПС Мехмед Атаман, пък, като виден земеделец, се е отдал на бизнес задълженията си. „Много работа имам. Няма да ходя никъде, нито на море, нито на планина. Трябва да си гледам бизнеса“, обясни той.

Червената Жара Пенева се отдава на партийни задължения през лятото. След кошмарните й преживявания в белия автобус при обсадата на парламента, депутатката от Димитровград не възнамерява да рискува с почивка на Евксиноград. Щяла да изпрати децата си на море с баба и дядо. След като приключи с партийните дела, Червената Жара щяла да се отдаде на приготвянето на домашно сладко и консерви.

Лидерът на червените Стефан Танев също отсвирва морето. Бившият кмет на Ивайловград ще се отдаде на ловно- рибарската си страст през почивката. За събота е планирал гургулици и пъдпъдъци.

Най-желаният ерген в Димитровград – депутатът от ГЕРБ Владимир Митрушев, като бивш заместник-кмет, бе открит в общината. Помагал да се довършат проекти, започнати по негово време. Те щели да му изядат морето, освен ако не му се усмихне късмета да открадне малко свободно време  в края на август.

Останалите депутати от Хасково – Смиляна Нитова, Красимир Стефанов и Гален Монев, не бяха открити.

Екип на Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини