От х:

Днес в x:

22-годишен полетя от 8-я етаж

Баба Живка и леля Таня пред лобното място на Ивелин

22-годишният Ивелин Валентинов от Димитровград скочи фатално от 8-я етаж на блока си на ул. „Софроний Врачански“ №3 тази сутрин. Безжизненото тяло на момчето бе намерено около 8 часа от ранобудна съседка. Паникьосаната жена вдигнала тревога и след нейно позвъняване на място пристигнала полиция и линейка. Униформените явно са действали бързо, защото никой друг от големия блок /№ 1 и 3/ не е забелязал смазаното тяло и им била спестена потрисащата гледка.

Няколко часа след инцидента семейството на момчето още бе в пълен психологически колапс. За България спешно се връщал бащата, който в качеството си на тираджия бил в момента в Англия. Майката и братчето на Ивелин бяха затворени в апартамента на втория етаж. „Много ви моля не ги безпокойте, трагедията е голяма“ разплакани помолиха бабата на Ивелин Радка Иванова и леля му Таня, които тъкмо напускаха жилището на зачерненото семейство. Според тях нямало никакви индикации, че такова нещо може да се случи. Ивелин бил нормално, жизнерадостно момче с много приятели. Работел като разносвач на пици.

Не е известен точният час на трагедията. Във Фейсбук страницата на Ивелин е отбелязана негова активност в 2.48 часа сутринта. Младежът си чати с негов приятел. Явно в интервала от този час, до момента на намирането момчето е направило фаталния полет. Напуснало апартамента на втория етаж и се качило на последния. По непотвърдена информация е скочил от прозореца на стълбищната клетка.

Семейството е нямало финансови проблеми, свидетелстват роднините. Майката работи като шивачка, брат му е 11-класник в димитровградска гимназия. Нямало проблеми между тях.
Някои от роднините сериозно се усъмниха във версията за самоубийство. Нямало предсмъртно писмо, момчето било здравомислещо и не изглеждало да е в някаква психологическа дупка, че да направи нещо толкова необратимо. Нещо повече, според слух, който вече бе достигнал до роднините, негов съсед го бил видял жив някъде около 5 сутринта. Не изглеждал като самоубиец, а по-скоро като завръщаш се от някакво събиране. Информацията обаче не бе потвърдена от независим източник.

Г.Христов

 
 
Скокът е бил от 8-я етаж
Ивелин Вълчев. Седмица преди трагедията на заведение с приятели. сн. Фейсбук
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини