От х:

Днес в x:

Хасковлия катастрофира в паметна плоча на загинал в ПТП

Корсата е помела паметника на загинал в ПТП военен

29-годишен хасковлия разби колата и главата си, след като неговия Опел "Корса" се обърна по таван в катастрофа на паркинга „5-ти километър“ край Хасково. Инцидентът станал около 20 часа в понеделник в условията на проливен дъжд и мокър асфалт. Заради несъобразена скорост, Корсата станала неуправяема на десен завой, излязла е в дясно от платното и след сблъсък, се преобърнала до самия паркинг. Куриозното е, че автомобилът се сблъскал с паметна плоча на друг загинал на същото място, офицер от хасковското военно поделение. Хасковлията избегнал съдбата му, като получил само неприятни контузни и разкъсни рани по главата. Прегледан е в хасковската болница и освободен за домашно лечение.

Паркингът на 5-ти километър е едно от най-кървавите места край града. Преди две години турски тир уби на място 35-годишния Янко Тодоров, който тръгнал пеш след като паркирал край заведението на баща си на паркинга. Няколко години по-рано местна жрица на нощта бе прегазена от друг тир, почти на същото място.

Участъкът край "5-ти километър" е част от международния Е-80 и се отличава с коварен S-образен завой, който скрива всяка видимост за автомобилите и в двете посоки на движението.

Г.Христов

Самият автомобил не бе пострадал много

Паметника бе пострадал повече
5-ти километър е осеян с надгробни паметници

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини