От х:

Днес в x:

Жена издъхна в канал, заклещена в БМВ-то си

Зловеща катастрофа потресе хората, които работят и имат нивички в местността по стария път за Пловдив тази сутрин.

Масленозелено БМВ стана гробница на младата си шофьорка. От Хасково в посока към картинг пистата баварецът излязъл от павирания път, прелетял  няколко метра, забил се  в бетонния ръб на канала. Вероятно после колата е рикоширала и се е забила челно в плитководния поливен канал.

Инцидентът е станал  точно срещу депото за строителни отпадъци. На това място има мост над канала, който обаче е необезопасен. Хората от околността обясниха, че мантинелите са демонтирани от чевръсти събирачи на желязо отпреди години.

Сигналът за катастрофата е подаден в пожарната и полицията около 9 ч. тази сутрин. Първи на грозната гледка се натъкнал 27-годишният Никола Чалъков. Той идвал в околността за желязо. Така се озовал пред размазания автомобил. Видял, че в него има човек и веднага се спуснал до мястото. После мъжът разкрил, че свлеченото тяло под кормилото на шофьорското място е на жена. “Пробвах да я издърпам, но тогава видях, че едната й ръка виси. Беше като пречупена в лъкътя. Пипнах, намаше пулс.“, разказа ужасен Никола. След като не успял да осъществи спасителната акция сам, заедно с шофьора на таксито извикали униформените.

Около 10 ч. на мястото на инцидента пристигнаха следователите, а пожарникарите чакаха реда си, за да издърпат автомобила. Очакваше се и патоанатома д-р Христо Еленски, който да изясни причината за смъртта.

По непотвърдена информация починалата жена е на възраст между 30 и 32 години и е от Димитровград.

Една от предполагаемите причини за катастрофата на правия участък е павирания път, който сутринта е бил леко мокър от ръмящия дъжд. Вероятно комбинацията се е превърнала в „пързалка на смъртта“ и е станала причина за полета на БМВ-то, направиха асоциация някои от кибиците.

! haskovo.net предупреждава, че сред снимките има такива, които биха могли да навредят на вашите емоции

М. Манолова

Никола, който първи се опитал да помогне

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    N
    N
    0 0
    14:19, 9 юни 2013
    Anche pochivai v mir! Nadqvam se, si na po dobro mqsto.. ;(
Последни новини