От х:

Днес в x:

На косъм от Черен Великден 2 в Симеоновград

Водачът Тончо Стефанов е братовчед на едно от загиналите деца преди 2 години

Катастрофа двойник на Черния Великден от 2011-та година, която доведе до смъртта на 6 деца, стана снощи около 21 часа на окървавената улица „Съединение“ в Симеоновград. Преди две години там, пиян шофьор изтърва засиленото си возило, пречупи ел. стълб и прегази компания младежи тръгнала на църква. 

Снощи, сребристо БМВ, управлявано от 21-годишния Тончо Стефанов поднася на мокрия асфалт по „Съединение“, качва се на тротоар, и пречупва на две електрически стълб. За разлика от преди години, този път на тротоара  нямало никой. Водачът и неговите 14 и 15- годишни спътници са с мозъчни сътресения. Тончо има и фрактуриран крак. 

По ирония на съдбата, всички в бавареца познавали лично 6-те убити деца навръх Христовото възкресение през 2011 година. Нещо повече, Тончо е братовчед на един от загиналите в Черния Великден -Гошо Георгиев. Младежът днес още потръпваше от мисълта, че пред бронята му снощи можеше да има друг Гошо. 

За разлика от 2011-та година, водачът не е употребявал алкохол. И още една разлика-“Съединение“ вече е ремонтирана и огромните дупки, винени за Черния Великден, вече ги няма. Общото е скоростта. На въпрос с колко е карал, Тончо отговори след кратко колебание - „под 100“. Каквото и да значи това. Останалото е свършил мокрия от дъжда асфалт, коварния завой и очевидно малкия опит на водача. Днес родата на трите момчета бе препълнила хасковската болница. Всички дружно се заричаха да правят курбан. 

Слава богу, този път за живи.

Г.Христов

14-годишния Димитър Иванов не помни нищо от инцидента
Другият спътник, Георги Стоянов бил приятел с 6-мата загинали в Черния Великден
Кола, пречупен ел стълб, Симеоновград

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Di
    Dimitar Antonov
    4 0
    02:20, 4 май 2013
    Здравй сме вечее е грозниии квото си искате говорете ! вашето мнение неме валнува ;))
Последни новини