От х:

Днес в x:

ГЕРБ: Преведохме държавата през кризата, следващият мандат - растеж

За благоденствието на България се помолиха днес на водосвет кандидатите за народни представители от ГЕРБ от Хасковски избирателен район. “Избрахме понеделник като начало на нещо ново и хубаво, а църквата “Св. Архангел Михаил“ е свързана с всички важни мои семейни празници”, каза водачът на листата Делян Добрев. ”Вече 23 години живеем трудно, особено през последните няколко заради световната финансова криза. Ние успяхме да запазим финансовата стабилност на държавата, да я преведем през кризата и следващите 4 години трябва да са години на растежа, на по-високите доходи, на по-високата заетост, за да могат хората в България наистина да добруват и да почувстват благоденствието, за което се помолихме днес”, каза още Делян Добрев.

Пред журналистите вторият в листата кандидати за народни представители на ГЕРБ Красимир Стефанов: ”Гордея се, че съм част от екипа, който направи така, че България да бъде финансово стабилна”. Красимир Стефанов подчерта, че една от основните му задачи по време на кампанията е да бъде близо до хората от бизнеса и да им помогне да решават проблемите си, за да имат възможност да работят, да създават работни места и да повишават доходите на служителите си. “Помолих се за целия български народ, за това българите да повярват в себе си и да знаят, че те са тези, които избират, да имат волята България да продължи по пътя, който е поела. Пътят не е лесен, но всяко съграждане е трудно, затова се моля добрите дни да са пред нас”, каза Ирена Узунова, третият кандидат в листата на ПП ГЕРБ Хасково.

На водосвета присъстваха всички кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ от региона, областният координатор на партията Иво Димов, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини