От х:

Днес в x:

Бляскаво парти на Нина Никол събира пари за Бисер

Бляскаво благотворително парти на 14-ти март в София ще дари пари за пострадалите при наводнението преди година хора от харманлийското с. Бисер.

Водещ на втората поред церемония Ladies Awards Beauty&Success ще е популярната светска журналистка, водеща и пиарспец. Нина Никол, която на миналогодишната церемония бе отличена за жена Продуцент на годината.

Според запознати именно нейна е идеята част от събраните средства да бъдат дарени на хората от Бисер. А топлата връзка на Никол с Харманлийски регион е дори кръвна. Ескполовинката на Митьо -Крика е внучка на кмета на Харманли от 1959 год. до 1968 год. Никола Атанасов.

Като официални гости са поканени кмета на потърпевшото от февруарски потоп населено място Златка Ангелова и шефа на социалната служба на община Харманли Наталия Дрехарова. Събраните от вечерта средства ще бъдат дарени лично на кметицата Ангелова и ще са предназначени за обзавеждане.

С Гранд Приз от церемонията, която има за цел да стимулира красивите и успели жени да се развиват още повече в своите области, ще си тръгне

примата Лили Иванова. След гласуване на 50 медии, с 46 гласа кмета на София Йорданка Фандъкова е избрана за Политик на годината.

Останалите награди са в категориите за певица, актриса, автор, лекар, спортистка, водеща, репортер, модел, мис, бизнес-дама, пи ар.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини