От х:

Днес в x:

Източните Родопи в Luxury Travel Guide 2013

България и Източните Родопи с тяхната завладяваща красота и богато биоразнообразие са представени в пътеводителя Luxury Travel Guide 2013 - европейско издание, публикувано през януари 2013 от LiveWire.

Поемайки на разходка из природата ще обогатите всичките си сетива, пише в статията си за пътеводителя Михаела Кирчева. Гледката към митичните Източни Родопи, която тя описва, може да накара всеки любител на природата да отиде в този регион на Европа. В Източните Родопи се намират някои от най-добрите пешеходни и велопътеки в цяла Европа. Както всяка планина, в Източните Родопи има и прекрасни места за катерене. Ако посетите Родопите дори само веднъж, сърцето ви ще остане завинаги тук и ще ви се иска да се връщате отново и отново, за да вдишвате отново от чистия въздух, да откривате нови невероятни кътчета и да покорявате нови върхове, пише Михаела.

LiveWire е една от водещите онлайн бизнес платформи, базирани във Великобритания. Техни читатели са бизнес / корпоративни професионалисти от целия свят. Имат над 180 000 абонати за своите пътеводители Luxury travel guides и за бюлетините си. Сайта на LiveWire има над 90 000 уникални посетителя месечно. Повечето читатели са от Европа, предимно от Великобритания, Германия, Русия и Франция.

Статията на Михаела Кирчева - координатор по екотуризъм в "Новото тракийско злато“, в Luxury Travel Guide 2013 (стр 680 - 689)  тук .

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини