От х:

Днес в x:

Дейвид Бауи, къде си сега? (видео)

Рок легендата Дейвид Бауи се изстреля на върха само за ден след 10 годишно творческо мълчание. За рожденния си ден, 8 януари, емблематичният за няколко поколения певец и автор пусна в интернет видео с новия си сингъл.

Последният лайв на Бауи е през 2006 г, но изглежда сега, за 66-годишнината си, The Thin White Duke се завръща в пълния си блясък под светлините на прожекторите. Клипът е създаден в условия на строга секретност и държан в дълбока тайна до вчера, когато бе пуснат за сваляне в мрежата. За часове видеото се изкатери на върха на класациите за най-сваляни. 

Сингълът `Where Are We Now?` е написан от Бауи и е продуциран от легендарния Тони Висконти, тандем, създал голяма част от шедьоврите на Дейвид Бауи през годините. Записите са осъществени в Ню Йорк. Видеото към сингъла е дело на не по-малко именито име – режисьора Тони Урслер, който с визуализацията на `Where Are We Now?` ни връща назад в годините, когато Дейвид Бауи живее и твори в Берлин.

The moment you know, you know you know" – е реплика, която многократно се повтаря в текста към новия сингъл. Сега вече знаем... Дейвид Бауи е бил в студиото, точно когато най-малко очаквахме!

Виж видеото на `Where Are We Now?` тук:

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини