От х:

Днес в x:

„Четирима в леглото“ на премиера през януари в Хасково

"Севилският бръснар" се очертава като хитова пиеса и за този сезон

След кратка почивка по празниците, Хасковският куклено-драматичен театър открива новия сезон за 2013-та година с детско представление. На 13-ти януари /неделя/ от 11 ч. Актьорите Силвия Предова и Янко Митев ще представят постановката на Съби Събев по едноименната приказка на Шарл Перо “Пепеляшка“. „Балкански пътешественик“ от Я. Митев, ще се играе на 23.01/сряда/ от 10 ч.в ОДЗ №5. Началния час на другата за месеца детска постановка “Таласъмът Тропалан“ по приказката на Иво Кънчев, е 11 ч., а дата-27.01 /неделя/.

За всички, които са пропуснали премиерата в края на годината на пиесата „Севилският бръснар“, тя се качва през януари на хасковска сцена на 22 /вторник/ в различния прочит на текста на Бомарше и либретото на Чезаре Стербини на режисьора Юрий Дачев. Стелиян Николов, Дамян Тенев, Иванка Шекерова, Стефан Цирков, Александър Алексич, Петър Влайков и Янко Митев е плеадата от млади и по-обиграни актьори, на чиято игра може да се насладите от 19 ч.

Представлението „Жената над нас“ от Алексей Слаповскиза е на дата 26 януари/събота /от 19 ч. В постановката на режисьора Иван Савов участват: Асен Блатечки, Алексей Кожухаров, Добриела Попова и Стефан Щерев.

Театралният януари в Хасково завършва с премиерата на пиесата от Анатолий Крим “Четирима в леглото“ на 29 /вторник/ от 19 ч. Постановката е на играещия режисьор Стефан Щерев – Чечо. Освен него, участват още Милена Маркова-Маца, Алексей Кожухаров и Добриела Попова.

"Жената над нас" с участието на Асен Блатечки
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини