От х:

Днес в x:

Спасителен център търси по Коледа осиновители за диви животни

катерица

С предложение за нетрадиционен и много благороден подарък за Коледа излиза Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани. Лечебницата, която е в Стара Загора, стартира инициативата „Моята Коледа, моята малка зелена стъпка“. В рамките на кампанията от центъра предлагат за осиновяване 27 животни, които са пострадали, спасени са от еколози и оставени на лечение.

Животните, за които природозащитниците търсят осиновители и предлагат жестът да е като подарък за близък човек под мотото:„ Приятел за приятел“, може да видите тук.

Идеята всъщност е за избраното животно да бъде платена месечна или годишна сума, с която то да бъде подпомогнато в центъра. В замяна на това благодетеля ще получи оригиналната снимка и грамотата за осиновител, поставени в ръчно изработеното от рециклирани материали паспарту.

За всеки, който дари за каузата на центъра 10 лева, инициаторите са подготвили за подарък платнена торбичка. Всеки, който се включи в кампанията, ще има правото и да си избере една от прекрасните коледни красоти на децата от IIро СОУ “П.Р. Славейков" в Стара Загора. А желаната коледна изненада от децата всеки може да избере сам като избере снимка от сайта на Зелени Балкани тук и посочи в мейл номера на тази, която хареса най-много.

М. Манолова

Голям ястреб
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини