От х:

Днес в x:

Налбантова от „Рона“ с приз за хореография на БГ-фестивал

Ръководителят на БФ „Рона „ Милена Налбантова прибави към колекцията от награди на състава, който ръководи, и приз за хореография.

Специалната награда на журито майсторката на танца получи за хореографията на "Сладка джаз история", изпълнена от Ивет Иванова. На 7-то издание на фестивала България танцува в Димитровград, танцьорите от „Рона“ взеха и отличие за принос за популяризирането на феста.

Балетна Формация "Рона" се представи на изключително високо ниво, където в рамките на два дни децата танцуваха в стиловете: класически балет, характерни и съвременни танци.

Сред всички 34 колектива възпитаниците на Милена Налабантова се класираха втори по рейтинг и спечелиха купата, подплатена с парична награда на община Димитровград.

Сред танцьорите се отличиха Делина Делчева, Ивет Иванова, Виктория Ламбрева, Надя Иглева, Антония Колешева, Катрин Кръстева, Марина Маврова, Наталия Карабойдева.

Фестивалът в Димитровград мина като своеобразна генерална репетиция на танцьорите, които заминават за Международния фестивал в Нови Сад, Сърбия след 2 седмици. На престижния танцов форум зад граница „Рона“ ще се представи с 30 танца в 5 танцови стила.

снимки: личен архив БФ "Рона"

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини