От х:

Днес в x:

Рекорд! Хасковски шофьор чупи спиртомера с 3.76 промила


След тази процедура, често дрегера почва да вие като линейка

41-годишен хасковлия изненада себе си и местната полиция след като се оказа способен да шофира с уникалните 3.76 промила алкохол в кръвта. Шофьорът е бил спрян за рутинна проверка от катаджиите, които направо хлъцнали от изненада като видели показанията на дрегера. Униформените дори направо отказаха да коментират колко водки са това. При всички положения са много. 

След съвместно ровене в архиви от страна на полицията и журналистите се потвърди подозрението, че нашият съгражданин е рекордьорът на 2012-та година. Накъде в началото на лятото е имало друг „Богатир“ яхнал колата с над 3 промила, но веселите молекули били по-малко. 

Сега започва голямото чудене какво ще е наказанието на „героя“ понеже законът инкриминира препиването над 1.2 промила, но май няма графа за над 3.2. При условие, че КАТ взима за по три месеца книжка за над 0.5 промила, вероятно юнакът от снощи трябва да е наказан да не сяда зад волан в близките 5 години. 

44-годишен димитровградчанин е решил да се мери с нашия джигит, но е останал само със скромните 1.41 промила. В Хасково определено пият най-много. 

35-годишен любимчанин пък бил закопчан да кара без книжка. Всички са задържани за 24 часа.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини