От х:

Днес в x:

Обявявят на пожар 46 места за учители

46 свободни учителски места обявяват в края на седмицата от хасковското бюро по труда. Две от тях са за половин щат. Заради големия брой заявени свободни позиции те са обособени в отделна таблица в седмичната сводка на Бюрото.

Прави впечатление обаче, че за повечето от обявените места срокът за подаване на документи е 13 септември, а от същата дата е и обявата на Бюрото, което на практика я обезсмисля. Вероятната причина за това е, че директорите на учебните заведения вече си имат човек за мястото, но го обявяват по задължение и то в последния възможен момент.

Осем от всичките 46 обявени учителски места все пак дават някаква възможност за безработни педагози, защото сроковете за подаване на документи са 17 и 18 септември.

Двете реални възможности са за ½ щатове. Те са за учител в начален етап и по история и география. Останалите 4 реални обяви са за учител и двама възпитатели в начален етап, по математика, старши учител по география и икономика, както и старши учител по география, икономика и биология.

Подробности за местата и сроковете можете да намерите в сайта на агенцията по заетостта.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини