От х:

Днес в x:

Фотографски конкурс за Деня на териториалното сътрудничество

Фотографи от България и Гърция ще се състезават в конкурс за Международния ден на териториалното сътрудничество -21 септември под надслов ”Мястото и неговите хора”, съобщиха от областната администрация на Хасково.

До конкурса ще се допускат жители на Трансграничния район България-Гърция. Териториите за Южната ни съседка, които са включени в програмата са от Източна Тракия и Македония: Еврос, Кавала, Ксанти, Родопи и Драма, а от Централна Македония-Солун и Серес. Българските фотографи, които могат да се изпратят свои фотографии трябва да са от Хасково, Кърджали, Благоевград или Смолян.

Всеки от тези територии, който се чувства силен зад обектива може да се включи, стига да е фотограф-аматьор, над 18 години, гласи едно от условията. Участниците могат да предоставят 3 свои снимки.

Според условията не са позволени отпечатки от съвместна работа с други лица, а едно от най-важните изисквания на организаторите е снимките трябва да бъдат заснети в един от трансграничните региони.

Крайната дата, в която фотографите могат да се включат в конкурса е 3-ти септември, а нещата си трябва да изпратят на CD.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини