От х:

Днес в x:

21-годишен моторист с разбита глава след удар в Пасат

21-годишният Ивайло Юриев пострада при катастрофа с мотора си „Хонда“, станала минути след 11 часа днес на ул. „П. Р. Славейков“ в Хасково. Мотористът се движел по малката улица откъм бул. „България“ към парк „Мерсито“, откъдето се излиза на ул. „Добруджа“, когато бил засечен от „Фолксваген Пасат“, излизащ от малката пресечка „Аида“. От удара момчето е с множество охлузвания по цялото тяло, но най-сериозно е нараняването в главата. Младият моторист се е движел без каска и има кървяща рана на главата, видя репортер на Haskovo.net. Ивайло обаче бе контактен, макар и в силен стрес, изправи се и сам се качи в пристигналата линейка. Медиците го откараха в болницата за обстоен преглед.

Зад волана на Пасата бе 26-годишната Марияна Боянова. Момичето изпадна в шок след инцидента. Тестът с дрегер не показа наличие на алкохол в кръвта й.

Освен отнемане на предимството на мотоциклетиста, Марияна е нарушила знака за задължителен десен завой, излизайки на ул. „Славейков“. Колата е завивала наляво, когато в дясната й предна част се ударил мотористът. Той пък се е движел по еднопосочна улица, но е влязъл в нея от забранената за движение страна.

Тодор Кръшков

Младият моторист бе целият в охлузвания, но раната на главата е най-сериозна

Оттук е излязъл Пасатът. Но е завил наляво, в насрещното
Дрегерът не показа употреба на алкохол
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини