От х:

Днес в x:

Хасковлии избраха лято в Палма де Майорка за 550 лв

Хасковлии предпочитат да събират тен в чужбина, но извън активния сезон. По-ниските цени на офертите са притегателни за изтънелия джоб на голяма част от мераклиите за ваканция, потвърждават от туристическите агенции в областния град. Особено атрактивна дестинация тази година е Палма де Майорка. До началото на юни испанският остров на забавленията е предлагал 8 -дневна почивка за 550 лева, съобщиха от „Бохемия“. В тази цена влизат самолетните билети, транспорт от летището до хотела и пълен пансион. Причината за ниската оферта е, че испанското правителство наливало средства за развитието на туризма и така борело финансовата криза. От същите условия хасковлии могат да се възползват за 800-900 лева през септември. Нашенците проявяват слаб интерес към българските курорти, информират още от агенцията. Мераклиите да отмарят в Турция предпочитат Анталия. В Гърция плащали за студията по 10-15 лева на вечер, но тази оферта приключила със старта на активния сезон.

Сред най-скъпите почивки, избрани това лято от хасковлии, е тази на гръцкия полуостров Халкидики за 1 500 евро, издадоха от „Дейзи Травел“. Срещу тази цифра ползвате стая в 5-звезден хотел и се храните ол инклузив.

Масово се пътува до Кушадасъ и Дидим. Почитателите на Гърция пътуват най-често до Тасос, допълниха от туристическата агенция.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини