От х:

Днес в x:

Любен Дилов настръхна, но пък ние можем да върнем Деси Стамболова на финала

Деси отпадна от финала на "България търси талант". До петък 22:00 часа можем да я върнем там, макар без право да се състезава за голямата награда.

Всяка седмица от шоуто отпадат по 8 участници. Според правилата на формата един от отпадналите таланти може да се върне на сцената на шоуто за още едно изпълнение. Това става с гласуване онлайн.

Всеки четвъртък след 22 часа на talant.btv.bg в специалната секция на онлайн играта се появяват видеа с изпълненията на отпадналите участници от съответния полуфинал.

От 22 часа в четвъртък видеото с Деси е тук за онлайн гласуване. (http://www.btv.bg/bg/shows/gottalent/igra/video/1338782620-Desislava_Stambolova) Слагам линк към него, за да улесня феновете. Сигурна съм, че са много повече от събралия най-много до момента - Rio Crew със 780 гласа. Уж може да се гласува с facebook профил, но по някаква причина не успях. Какво толкова, регистрирах им се на сайта и пак гласувах. За Деси, естествено.

Гласуването продължава цели 24 часа и след това талантът с видеото, събрало най-много положителни гласове, бива провъзгласен за "УЕБ талант на седмицата”. След последния полуфинал, титлата "УЕБ Талант на България” ще спечели един от шестте "УЕБ таланти на седмицата” - този, който е събрал най-висок вот в сравнение с резултатите на победителите от всички седмици. Наградата за победителя е участие във финала на предаването, където ще има възможността отново да представи своя номер и да получи специалната купа "Уеб талант на България", пише в регламента на сайта на шоуто.

Така че сега всички, които харесваме и обичаме нашата Деси можем да гласуваме за нея.

Какво като това НЕ и дава право да се състезава за голямата награда на "България търси талант". Ще я пратим на сцената на финала въпреки решението на журито!

Ето и видеото от полуфинала с Деси, включително с настръхващия Любен Дилов - син.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини