От х:

Днес в x:

Любимец не дава предимство на с. Пъдарево, двама в болница

Любимчанин не даде предимство и засече лек автомобил Фокус Форд на отклонението от магистралата към гръцкия контролно пропускателен пункт "Капитан Петко Войвода".В резултат, фордът управляван от 44- годишен жител на сливенското село Пъдарево се врязал в Ауди-80 на любимчанина. От тежкия удар е пострадал водачът на Аудито, мъж на 58-години и 55-годишната му спътничка. И двамата са настанени в свиленградската болница с комоцио. 

Лек автомобил с газова уредба се обърна по таван след град Симеоновград по пътя за Стара Загора. Водачката Р.Г.Д. Не е пострадала. Пътят от Симеоновград за Стара Загора е пословичен с многобройните си и огромни дупки, които не позволяват развиването на скорост по-голяма от 30 км в час. Тези които опитат, свършват на таван.

Друга кола, но с хасковски водач излетя от международния път Е-80 и също свърши на таван, край Хасковското село Динево. Въпреки че опелът на 33 годишния водач е силно повреден, самият шофьор е само леко „жулнат“. 

Лека кола закъса в местността Ямача около полунощ снощи. За осигуряване на техническа помощ е бил изпратен пожарен автомобил, който издърпал закъсалият. 

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини