От х:

Днес в x:

70 от ПГЛП с попътен вятър в морето на живота

Гимназията изпрати своите абитуриенти

70 абитуриенти изпрати днес, хасковската гимназия по лека промишленост "Райна Княгиня". Пусна ги в морето на живота с необходимия попътен вятър-умения и качества. Те гарантират, че децата ще са дялани камъни в избраните поприща. Това е и голямата гордост на професионалните гимназии- учат на полезни неща. Алтернативата е, девалвиращата обща интелигентност, което на фона на прогресиращата идиотизация в България е най-малкото нерентабилно.

Абитуриентите на леката промишленост го доказаха. Повечето от възпитаниците се появиха на тържестветното изпращане в зала Хасково със свои собствени тоалети. Изпънатите костюми, с изрязани детайли, лансираха красиви и самоуверени дами. Имаше и господа, но бъдещите фризьорни и моделиери бяха облечени семпло. Тахната сила бе другаде-да помагат на жените да се чувстват добре, тоест красиви.

Гордостта на гимназията получи специални грамоти и награди. Най-добрата от добрите бе Весела Петева, с отлично представяне през годините, издигнало репутацията на школото. Сред отличените бяха Ива Николаеваэ Лилия Генова, Йорданка Коларова. И разбира се Роси Караджова, примата от Байландо, която заплени цяла България.

От 70-те абитуриенти, 46 бяха дами. 18 от 24-те мъже бяха от специалността компютърно проектиране на тоалети, 5-ма са фризьорите и 4-ма-моделиери. Своят бал, гимназия "Райна Княгиня" ще проведе в ресторант "Хасково" на 24-ти май.

Г.Христов

Бъдещите кралици на красотата

Роси Караджова загрява за своя танц

Весела Петева
Възпитаниците на школото със собствени тоалети
Пак ще се срещнем, след 10 години....
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

Последни новини