От х:

Днес в x:

Абитуриенти от Самоков тръгнаха за Турция, но бяха оставени в Дупница посреднощ

В истински кошмар се превърнала дългоочакваната екскурзия до Кушадасъ на група абитуриенти от Самоков и класния им ръководител. Всичко започнало когато, по думите им, автобусът самокатастрофирал, гумата се запалила, маслото изтекло, а те прекарали часове на пътя.

„Много се притесних, когато дъщеря ми ми каза, че е имало катастрофа и са чакали на пътя”, споделя майка на едно от децата.

По думите ѝ дъщеря ѝ настояла да не влиза в конфликт с фирмата поне, поне докато свърши почвиката им. Те все пак стигнали до Турция, като след часове в неведение бил изпратен друг автобус. 

"Впоследствие разбирам, че автобусът, който отива да ги вземе от Кушадасъ, е бил същият", споделя още майката.

По думите на абитуриентите превозното средство издавало странни звуци. На няколко пъти предната врата, която при катастрофата е била откъсната, се е отваряла на магистралата и е трябвало да спират аварийно.

В 3:30 през нощта те се озовават в Дупница без никакъв транспорт, тъй като фирмата отказва да ги извози обратно до Самоков. 

Управителят на фирмата заяви, че автобусът е бил ремонтиран. Той обаче подчерта, че не е знаел, че абитуриентите са оставени в Дупница, а не в Самоков.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини