От х:

Днес в x:

Официално: Паяците на лов за 35 лв от вторник

Паяк в действие

Паяците стартират принудителното отстраняване на неправилно паркираните автомобили от идния вторник, 10-ти април, съобщават официално от община Хасково

Дейността ще се извършва от “Тролейбусен транспорт” ЕООД въз основа на Решение No.50/03.02.2012г. на Общински съвет-Хасково за допълване предмета на неговата дейност и издаден Лиценз No.08959/22.03.2012г. от Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

По улиците ще шетат три паяка. „Жертвите“ им ще бъдат въдворявани на новият наказателен паркинг за репатрираните автомобили, който е разположен в депото на “Тролейбусен транспорт” ЕООД на бул.Съединение No.80 (след КАТ).

Таксата за освобождаване на репатриран автомобил остава непроменена- 35 лв. По непотвърдена информация, администрацията обмисля да внесе докладна в Обс Хасково с която да поиска допълнителна такса при непотърсване на арестуваното возило, след известен период от време.

Досегашната практика на паяците показва, че някои коли заседяват в наказателния паркинг със седмици, а в единични случаи и с месеци. Хасковлии се изтарикатяват да ползват наказателния паркинг, като обикновен паркинг, при това охраняем. Простата сметка показва, че 35-те лева разхвърлени на 30 дни прави по около левче на ден-много по евтино от абонаментите за платените паркинги или Синята зона.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини